Szülőknek

Az általános iskola egyik legnagyobb kihívása a matematika megszerettetése a gyerekekkel.  

Erre jelent köztes megoldást a Darts Matek, melynek használata során ötvözhetik a kettőt, a matektudásuk úgy fog fejlődni, hogy észre sem veszik, közben hasznosan és jól szórakoznak.

A programunk 4-5 éves kortól egészen felnőtt korig ajánlott.

A kisebbeknek segít hatékony módon felkészülni az iskolára, az alap matematikai készségeket kialakítani és javítani. Játékos módon köthető le a gyermekek figyelme, amely egy átmenet a szórakozás és a tanulás között.

Alsó tagozatban rendkívül hatékonyan segít elsajátítani az alapműveleteket, nem csak kisebb, hanem több helyiértékű, nagyobb számokkal egyaránt. Nagyon jó készség fejlesztő, hiszen nem egyszerű műveletek kell megoldaniuk, hanem gyakorlatba ágyazott, adott problémákon keresztül veszi rá a diákokat a gondolkodásra.

A nagyobb korosztály, felső tagozat számára kiváló készség fejlesztő. A már meglévő tudásukat javítja, és emeli át egy gyakorlatias környezetbe, ez által nem csak a matematikai tudásuk fejlődik, hanem a logikájuk és gondolkodásmódjuk is szélesebb körűvé válik. Tetszőlegesen, igény szerint állítható be a program nehézségének és összetettségének mértéke, így ennek köszönhetően teljesen személyre szabható módon és ütemben lehet haladni a diákokkal.

Szülők

Minőségi időtöltés.

Tanulás és szórakozás egyben.

Hamarosan…

App Store-ból letölthető Darts Matek applikáció!

 

Gyerekek

Darts Matek, a matekóra sosem volt még ilyen izgalmas!

A darts sport által, játékosan sajátíthatod el a matematika alapjait. Szinte észre sem veszed, hogy számolnod kell, mégis gyorsan fejlődnek az alapkészségeid. Nem okoz többé gondot a matekdolgozat!

Nem kell többet krétával a táblára írnod! A programnak köszönhetően már a tanórán is használhatod a digitális eszközöket!

Nem csak saját teljesítményeddel, hanem akár az osztálytársaddal is tudsz versenyezni, hiszen minden feladatban mérni tudod az idődet is.