Eszközök

 

A Darts Matek program nagyon sokrétűen alkalmazható különböző eszközökön, hagyományos

számítógépektől egészen a tabletekig. A program egyik fő célja az alapkészségek javítása mellett, hogy fejleszze a diákok digitális kompetenciáit, és digitális eszközök felhasználására  hatékonyan alkalmazható megoldást nyújtson

Amennyiben intézménye nem rendelkezik okos eszközökkel, vagy a közeljövőben terveznek

beruházni interaktív táblákra, ebben is segítséget tudunk nyújtani az alábbi eszközök ajánlásával.

Amennyiben felkeltette érdeklődését eszköz kínálatunk, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

G-Touch Classic Interaktív Panel

A G-Touch sorozat a tanárok számára számos felhasználási lehetőséget kínál.

Ideális óvodai vagy általános iskolai használatra.

A 10 pontos érintőképernyős technológiával a G-Touch Classroom Range a tanárok számára számos interaktív oktatási lehetőséget kínál. A diákok közvetlenül a képernyőre csatlakozva végezhetik el a feladatot vagy saját eszközökön keresztül reagálhatnak, legyen szó telefonokról vagy táblagépekről.

A kristálytiszta hangzás a beépített hangszóróknak köszönhetően egyedi élményt nyújt, ha a tanórán videókat, vagy oktatóanyagokat szeretnének lejátszani.

A képernyőkön nincsen tükröződés, tehát változatos környezetben is használható. A projektorokkal ellentétben a képernyőre nem vetődik árnyék, így bármilyen adottsággal rendelkező tanteremben problémamentesen alkalmazható.

A G-Touch Classic új, karcsú és könnyű kialakítása ideálissá teszi, hogy hordozható állvánnyal is használható legyen és a tanárok az ebből adódó rugalmasságot ki tudják használni.

Elérhető méretek: 55’ 65’

G-Touch Deluxe Interaktív Panel

A G-Touch Deluxe termékcsaládhoz Android operációs rendszer is tartozik .

A 10 pontos érintőképernyős technológiával, a Spark II-vel és a Project Flow szoftverrel a G-Touch Range a tanárok számára számos felhasználási funkciót kínál.

Az alapvető különbség a Genee Classic és a Genee Deluxe között az Android rendszer hozzáadása. Az Android lehetővé teszi az alkalmazások integrálását a Genee App Store-on keresztül. Az összes Genee Deluxe érintőképernyő Android rendszerrel van felszerelve, így nincs szükség hozzá számítógépre. Az operációs rendszerek frissíthetők az egyszerű „plug and play” i5 vagy i7 eszközökkel, amelyek egyszerűen csatlakoztathatóak a képernyő hátulján.

A G-Touch Deluxe új, karcsú és könnyű kialakítása ideálissá teszi, hogy hordozható állvánnyal, vagy falra szerelve is használható legyen, és a tanárok az ebből adódó rugalmasságot ki tudják használni.

A Genee összes interaktív érintőképernyőjével letölthető SPARK II szoftver és 1 éves licenc a Project Flow szoftverhez.

Elérhető méretek: 55’ 65’ 70’ 80’

G-Touch 4K Interaktív Panel

A lenyűgöző új 4K G-Touch érintőképernyő-sorozat a legmagasabb minőségű képeket kínálja, és a felhasználók számára ultra-nagy felbontású minőséget biztosít.

A G-Touch 4K sorozatot a jövő szem előtt tartásával tervezték, elől elhelyezkedő hangszórókkal, 10 pontos érintéssel és könnyű kezelhetőséggel. Az egyszerűen kezelhető gombokkal, valamint csatlakozási portokkal, könnyen csatlakoztatható eszköz bármilyen a G-Touchhoz.

Az éles prezentációs képernyőhöz komplett Android operációs rendszer tartozik.

A Genee összes 4K képernyőjére letölthető SPARK II szoftver és 1 éves licenc a Project Flow szoftverhez.

Elérhető méretek: 65’ 75’ 86’